Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van Suzanne van Rijn  
Ik werk als opbouwwerker bij DOCK in Haarlem Oost. Samen met collega's en partners in het werkveld draai ik verschillende buurtwerk initiatieven, zoals 'Bakkie in de Buurt' en het 'Buurbloemetje'.
afbeelding van Tanja Kombrink  
Moeder van 2 kinderen, Molenaar op een korenmolen, Kruidengeneeskundige en Buurtwerker. Graag bezig met en voor mensen. Ik vind het prachtig om verbinding tot stand te brengen in mijn werk en te zoeken naar mogelijkheden op wijk en buurtniveau.
afbeelding van jankdg  
Mijn onderzoeksvraag luidt: “Wie gebruikt dorp/kern als 5-10 minuten-wijk?” Een wijk of dorp bestaat meestal uit buurten.
afbeelding van Sophie Borghouts  
Vanuit mijn achtergrond als pedagoge heb ik een grote interesse in de ontwikkeling van mensen. Ik word er heel blij van om het beste uit de mensen om me heen te halen en neem graag de tijd om me te verplaatsen in en te luisteren naar een ander.
afbeelding van Neeltje Spit  
Ik ben nu zo'n 15 jaar bezig met sociaal werk. Eerst 11 jaar als opbouwwerker in Utrecht Overvecht, daarna als docent sociaal werk en ook mijn promotieonderzoek gaat over haar bijdrage (en die van actieve inwoners, in de integratie van nieuwkomers).
afbeelding van Penny Biere  
Naast mijn werk als opbouwwerker bij een gemeente ben ik ook de enige betaalde kracht van een ontmoetingscentrum in Egmond aan Zee. Deze combinatie bevalt mij uitstekend.
afbeelding van Sanneke Verweij  
Onderzoeker bij Movisie op het gebied van burgerbetrokkenheid, sociaal werk praktijken en professionele besluitvorming.